Mag ik de inhoud van een capsule Moodrise toevoegen aan vruchtensap, yoghurt of een smoothie?

Ja, voeding heeft geen invloed op de werking van Moodrise. Een smaakverandering van de voeding is mogelijk maar hangt af van het voedingsmiddel en is individueel verschillend.

Heeft Moodrise een invloed op de werking van geneesmiddelen?

In principe is er geen belangrijke invloed van Moodrise op de werking van geneesmiddelen. Door de aanwezigheid van saffraan kan de werking van anti-depressiva versterkt worden. Raadpleeg uit voorzorg steeds uw apotheker of arts wanneer u anti-depressiva gebruikt.

Is het gebruik van Moodrise veilig tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Zomaar voedingssupplementen innemen tijdens de zwangerschap of borstvoeding is geen verstandige keuze. Daarom wordt het gebruik van Moodrise niet aanbevolen tijdens deze periodes. Wenst u Moodrise toch te gebruiken raadpleeg dan eerst uw behandelende arts.

Kan Moodrise door jong en oud worden ingenomen?

De aanbevolen dosering van 2 capsules per dag is veilig en geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Wanneer voel ik een effect?

De ervaring van een effect is bij iedereen verschillend maar de meerderheid van de consumenten ervaren na gemiddeld een week verbetering van hun mentale energie, stemming en emoties.

Hoe lang moet ik Moodrise innemen?

Het wordt aanbevolen om Moodrise minstens 6 maanden te gebruiken. Daarna kan overwogen worden om de therapie af te bouwen. Dit gebeurt best geleidelijk over een periode van 4 weken. Neem tijdens de afbouwperiode elke dag 1 capsule Moodrise.

Wanneer neem ik het best Moodrise in?

Bij voorkeur wordt Moodrise ’s morgens ingenomen met het ontbijt.

Bevat Moodrise allergenen?

Moodrise is vrij van lactose, gluten, melkeiwitten en soja. Het gebruik van Moodrise wordt afgeraden wanneer u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie verpakking).

Waarom bevat Moodrise een vitamine B complex?

Vitamine B1, B2, B3 en B6 ondersteunen de normale psychologische functie. Van de vitamines B2, B3 en B6 is aangetoond dat ze bijdragen om moeheid te verminderen.

Waarom is er vitamine D3 aanwezig in Moodrise?

Uit steekproeven blijkt dat minstens 80% van de Belgen een tekort heeft aan vitamine D3. Vitamine D3 draagt onder andere bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

Waarom bevat Moodrise ashwagandha en rhodiola?

Studies tonen aan dat Ashwagandha en Rhodiola waardevolle adaptogene planten zijn. Daarom behoren ze tot de basisinterventies van de ayurvedische geneeskunde als ondersteuning tijdens periodes met stress.

Waarom bevat Moodrise saffraan?

Saffraan is rustgevend, helpt bij gemoedsschommelingen en ondersteunt een natuurlijke en gezonde slaap.

Welke type magnesium bevat Moodrise?

Moodrise bevat magnesiumglycerofosfaat. In vergelijking met andere magnesiumzouten is de biologische beschikbaarheid van magnesiumglycerofosfaat groter. Het voordeel? Een betere werkzaamheid en aanzienlijk minder laxatieve bijwerkingen.

Is Moodrise geschikt voor diabetici?

Ja. Moodrise heeft geen belangrijke invloed op uw suikerspiegel. Maakt u zich eventueel zorgen raadpleeg dan uw arts of apotheker.