• Home
  • Energy Boorst met Mulamba

Energy Boorst met Mulamba

Moodcoach : Mulamba Van den Hende

Heb je soms een futloos gevoel? Je sleurt je door de dag om 's avonds in de zetel te ploffen en er niet meer uit te geraken? Het Moodrise Energy Boost programma is de juiste oplossing hiervoor. Je hoeft er zelfs niet voor buiten te komen, je kan het gewoon thuis doen wanneer je het wil. De tijd is ook al geen probleem want elke workout duurt 7 min.

Elke workout bestaat uit een blok van vier oefeningen die je 30 seconden gaat uitvoeren, je rust 10 seconden voordat je naar de volgende oefening gaat. Elk blokje herhaal je twee/driemaal.

Energy Boost programma:

  1. Sessie 1: Buik
  2. Sessie 2: Buik en Cardio
  3. Sessie 3: Benen en Billen
  4. Sessie 4: Cardio

Sessie 1: Buik

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you!

Klaar voor jouw eerste Energy Boost sessie en een nieuwe start naar een gezonder leven? Een energy boost wordt het ongetwijfeld. Vlieg er stevig in samen met Mulamba.

Sessie 2: Buik en Cardio

You are only one workout away from a good mood!

In deze sessie krijg je nieuwe obstakels om te overwinnen, doelen om te realiseren en de kans om jezelf op nummer 1 te zetten. Er staan 4 oefeningen voor je klaar. Elke oefening duurt 30 seconden met 10 seconden rust vooraleer je de oefening weer verder zet.

Sessie 3: Benen en Billen

You don’t get the ass you want by sitting on it!

Deze workout kost je maar zeven minuten maar zorgt voor een serieuze burn in je benen en billen. Ook in deze sessie worden er vier oefeningen aangeboden die je telkens 30 seconden moet uitvoeren met daarna 10 seconden rust voordat je overgaat naar de volgende oefening. Herhaal elk blokje twee tot driemaal. Wil je meer? Herhaal elke blokje dan nog eens.

Sessie 4: Cardio

Sweat off the stress!

Dit is de laatste sessie van je MoodRise-kuur. In deze video coacht Mulamba jou een laatste keer naar een energierijk leven. We gaan er dan ook volledig voor met een intensieve cardio training.

Terug naar top