• Home
  • Stress Control met Goedele

Stress Control met Goedele

Moodcoach : Goedele Leyssen

Vreet stress al jouw energie op? In het Stress Controle Coaching programma met Goedele leer je efficiënte strategieën om met stress om te gaan, visualisatie- oefeningen om je batterijen herop te laden en een stretch-routine om die stress knopen in je lijf weer los te maken.

You can’t control the waves, but you can learn how to surf.

Stress Control programma:

  1. Sessie 1: Omgaan met stress
  2. Sessie 2: De kunst van het ademen
  3. Sessie 3: Total body stretch-routine
  4. Sessie 4: Integratieweek 

Ontdek MoodRise. Een doeltreffend supplement met 11 natuurlijke ingrediënten voor meer mentale energie, stressweerstand en positieve stemming. 

Bestel nu met 5€ korting (actiecode welkom5) en gratis verzending.

Sessie 1: Omgaan met stress

Quiet the mind and the soul will speak - Buddha.

In de eerste sessie van deze kuur gaan we dieper in op wat stress precies is en wat het met ons doet. Goedele leert jou 3 efficiënte strategieën om beter om te gaan met stress. Welke stap zal jij deze week zetten om jezelf te transformeren van stresskonijn naar zen boeddha?

Sessie 2: De kunst van het ademen

The greatest weapon against stress is our ability to choose one thought over another!

Tijdens de tweede sessie gaan we dieper in op hoe de ademhaling werkt. We doen een visualisatie-oefening die je helpt om ’s ochtends de batterijen op te laden en je frustraties, angsten, verdriet,..los te laten. Laat stress je energie niet opvreten. Keer terug naar die rustige plek van vorige week.

Sessie 3: Total body stretch-routine

Move, stretch, strengthen and simply let go!

Wanneer je lichaam heel de dag door onderhevig is aan grote hoeveelheden stress, komt je lichaam helemaal vast te zitten. Daarom gaan we ons in deze sessie focussen op een total body stretch-routine. Doe deze oefeningen elke dag en voel hoe je soepeler wordt, zowel fysiek als mentaal.

Sessie 4: Integratieweek

Your only limit is your mind!

Dit is de laatste sessie van jouw MoodRise-kuur. In de integratieweek van ons Stress Control programma overlopen we alle belangrijke technieken van de vorige video’s. Zo vergeet je niet waaraan je moet denken tijdens die drukke momenten.

BACK TO TOP