Jill Van der Biest - 16 juli 2021

Ken jij de link tussen goed slapen en een stralende huid?

Het is een misvatting dat je huid 's nachts in ruststand gaat. Uit onderzoek blijkt dat de huid 's nachts hyperactief is. Wanneer ons lichaam in rustmodus draait het herstel-en vernieuwingsproces van de huid op volle toeren. We moeten dan de kans grijpen om onze huid maximaal daarbij te helpen.

Wat gebeurt er 's nachts met je huid ?

Vanaf het stadium van de lichte slaap verhoogt de bloeddoorstroming van de huid. Voedingsstoffen worden hierdoor sneller aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Uit onderzoek blijkt ook dat de celvernieuwing en celdeling 's nachts, bij diepe slaap, een hoger tempo aanneemt. Anderzijds verhoogt de afschilfering van de buitenste hoornlaag, die grotendeels uit dode huidcellen bestaat. 

Aanvankelijk wordt onze huidbarrière 's nachts kwetsbaarder door de intensieve celvernieuwing en de actieve circulatie. Er ontstaat vochtverlies wat bijdraagt tot de afvoer van toxines. Door een versnelling van de microcirculatie, de celdeling en de afschilfering brengt de huid zich opnieuw in evenwicht in het latere deel van de nacht.

Conclusie : Het is primordiaal om je huid de nodige voedingsstoffen aan te reiken om dit nachtelijk proces te ondersteunen.

Hoe kan jij je huid 's nachts voeden? 

Diep in de nacht bereikt je celvernieuwing een piek en maakt je huid 3 keer zoveel cellen aan dan normaal. Trakteer je huid op dat moment op voldoende vitaminen en voedingsstoffen zodat je maximaal gebruik maakt van deze fase.

Welke zijn de voedingsstoffen die optimaal zijn voor nachtelijke voeding van binnenuit? We zetten de belangrijkste op een rij : 

Barbadoskers

Barbadoskers of Acerola is een vitamine-bom rijk aan vitamine A en vitamine C. Vitamine A is een graag geziene gast bij huidverzorging omdat het de huidvernieuwing helpt te versnellen. Vitamine C is dan weer essentieel om veroudering van de huid tegen te gaan. Zonder kan de huid geen collageen aanmaken. Daarnaast heeft de vrucht een erg hoog gehalte aan anti-oxidanten die vrije radicalen helpen bekampen en zo een positieve bijdrage leveren aan het iafvoeren van toxines.

Bamboe-extract

Bamboe-extract uit de bladeren en de takken van bamboe is bijzonder rijk aan silicium (of kiezelzuur). Silicium is een hoeksteen voor gezond bindweefsel in het lichaam. Silicium zorgt voor een sterke opbouw van o.a. huid, haar en nagels. 

Selenium

Selenium fungeert als anti-oxidant en beschermt het lichaam voor schadelijke invloeden van buitenaf. Het draagt ook bij tot gezonde haren en nagels

Zink

Zink is een spoorelement dat als onderdeel van een groot aantal enzymen betrokken is bij de stofwisseling. Het speelt zijn rol in de groei en vernieuwing van weefsel. 

Biotine

Biotine of vitamine B8 heb je nodig voor de aanmaak van energie in het lichaam. Het draagt daarnaast ook bij tot een gezonde huid.

Ontdek het nu zelf.

Ervaar nu zelf hoe deze planten, mineralen en vitaminen je huid 's nachts voorzien van de nodige bouwstoffen. Exact op het moment dat het er toe doet.

Beauty Sleep  capsules bevatten alle deze voedingsstoffen van hoge kwaliteit.

Bovendien aangevuld met Citroenmelisse en Passiebloem voor een ondersteuning van een goede nachtrust.

Beauty Sleep

Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep

Wake up beautiful.

With Beauty Sleep you wake up refreshed and charged. In addition, this unique formula supports the nightly recovery process for your skin, hair and nails. 6 powerful, natural components in a vegetarian capsule provide:

 • Rest and relaxation before going to sleep
 • Easier to fall asleep
 • A healthy and qualitative night's sleep
 • Strengthening the skin
 • Healthy nails and hair

Beauty Sleep contains the following powerful components:

 • Passionflower
 • Lemon balm
 • Barbados cherry (natural source of vitamin C)
 • Bamboo extract
 • Selenium
 • Zinc
This unique 2 in 1 formula contributes to a healthy night's sleep and does not cause habituation or drowsiness when waking up.
Use
Beauty Sleep is indicated for use in adults from the age of 18.
1 to 2 capsules per day 1 hour before going to bed.
To be taken with a glass of water, with or without food.


  €34,90

  Aanbiedingen

  MoodRise - 2 months - 120 V caps

  €71,90
  €79,80
  Beauty Sleep - 120 Vcaps
  Beauty Sleep - 120 Vcaps

  MoodRise - 3 months - 180 V caps

  €95,70
  €119,70
  Beauty Sleep - 180 Vcaps
  Beauty Sleep - 180 Vcaps

  Waarom kies je voor Vitasonar?

  Onze supplementen bevatten geen dierlijke producten. 

  Onze supplementen maken gebruik van gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 

  Onze supplementen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen GMO's , gluten of artificiële kleurstoffen.