Delphine Coudeville - oktober 2021

Klaar voor het najaar? Boost je weerstand en energie. 

De herfst is er weer en ook de koudere dagen zijn onvermijdelijk in aantocht. Tijd om extra in te zetten op een boost van body, mind en soul met de beste bouwstoffen die Moeder Natuur te bieden heeft.

5 prioriteiten voor een gezond najaar vol energie

Je immuunsysteem en algehele gezondheid stimuleren? Met enkele natuurlijke tips maak je snel komaf met de jaarlijkse seizoensgriep of een hardnekkige najaarsverkoudheid:

  • Eet gezond en vul aan met hoogwaardige vitaminen, mineralen, antioxidanten en polyfenolen
    Kap met schadelijke voedingsmiddelen. Eet je voedingsmiddelen die je niet verdraagt, dan gaat je immuunsysteem in de aanval om het aangetaste gebied te herstellen. Naast het feit dat dit extra stress in het lichaam veroorzaakt, blijft je immuunsysteem voor langere tijd aangetast, wat op langere termijn nefaste gevolgen heeft. 

    Micronutriënten zoals zink, selenium, magnesium, maar ook vitamine C en D, zijn stuk voor stuk krachtige immuunboosters. Voedingsstoffen zoals gember, bijenpollen en zowat alle fruit en groenten zitten bomvol vitamines, mineralen, antioxidanten en polyfenolen die allemaal bijdragen aan een gezond immuunsysteem. 
  • Beweeg
    Beweging biedt een hele reeks voordelen, zoals het vermogen van spiersamentrekkingen om het lymfesysteem te helpen draineren. Het lymfesysteem is een kanaal om toxines uit het lichaam te verwijderen en baant een weg waarlangs immuuncellen zich kunnen verplaatsen naar daar waar ze nodig zijn. Consistente spiersamentrekkingen door beweging en sport dragen dus bij aan de gezonde stroom van het lymfesysteem
  • Verbeter je slaapkwaliteit
    We weten allemaal hoe belangrijk slaap is voor onze mentale gezondheid, maar ook ons lichaam maakt van deze tijd gebruik om te herstellen van dagelijkse slijtage. Een gebrek aan slaap kan leiden tot onderdrukking van het immuunsysteem en meer ontstekingen. 
  • Vermijd stress en spanning
    Lachen verlaagt stress in ons leven, maar wist je ook dat het onze immuniteit boost? Studies wijzen uit dat lachen de natuurlijke “killer”-cellen stimuleert, die allerlei boosdoeners gaande van infectiecellen tot tumorcellen aanvalt. Lachen versterkt het vermogen van je lichaam om toxische cellen af te breken en verkleint dus je kans op ziekte aanzienlijk. Lach je dus wat vaker een breuk, want het is hypergezond! 
  • Zuiver je lichaam
    Zorg voor een goede ontgifting. Als je lichaam ondanks voorgaande tips niet de toxines van elke dag kan elimineren uit het voedsel dat je eet en de lucht die je inademt, dan is het een verloren strijd. Een goede ontgifting start met een gezond verteringsstelsel en een adequate hydratatie. Als je niet-biologisch vlees eet of onlangs antibiotica hebt gehad, is het een goed idee om een probioticum van goede kwaliteit te gebruiken om de darmflora te herstellen. Dit zal helpen bij een vlotte spijsvertering.

Welke supplementen ondersteunen je lichaam hierin optimaal ? 

Matcha 

Matcha, groene bom aan antioxidanten, vitaminen en mineralen, versterkt je immuunsysteem op diverse niveaus.

Kwalitatief matchapoeder is 100x rijker aan antioxidanten dan gewone groene thee. Naast antioxidanten is matcha ook rijk aan vitaminen (A, B, C, D), vezels, chlorofyl (bladgroen) en mineralen, zoals magnesium, chroom, calcium en zink.

Matcha ontgift op natuurlijke en effectieve wijze, stimuleert het metabolisme en vormt een goede ondersteuning voor het energie- en alertheidsgevoel. 

Chlorella 

Chlorella, een ééncellig zoetwateralgje, wordt met succes gebruikt om te ontgiften waardoor de lever ontlast wordt en verhoging van de weerstand optreedt. Chlorella heeft de bijzondere eigenschap om zich aan toxische zware metalen te binden en ze af te voeren uit het lichaam. 

Chlorofyl die rijkelijk aanwezig is in Chlorella, is effectief tegen bloedarmoede en stimuleert de productie van de rode bloedcellen. Door het uitzonderlijk hoog gehalte aan chlorofyl in Chlorella in combinatie met vitaminen, mineralen en aminozuren wordt ons natuurlijk afweersysteem gestimuleerd.

Ook stimuleert Chlorella de vorming van interferon. Interferon zal op zijn beurt cellen van ons afweersysteem activeren, zodat een sterke natuurlijke verdediging ontstaat tegen virussen. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat Chlorella de weerstand van ons lichaam tegen verschillende infectieziekten verhoogt. 

Guaraná

Guaraná is een nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in het Amazonebekken in Brazilië, alsook ten zuiden van de evenaar. Guaraná wordt er sinds eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk 'energiesupplement' en dat is niet zomaar.

Guaraná bulkt van de antioxidante eigenschappen, zoals cafeïne, theobromine, tannine, saponines en catechines.

Bovendien bevordert het fysieke energie, mentale focus en alertheid. De reden waarom guaraná zoveel energie voor ons lichaam oplevert, komt door het feit dat het bijzonder veel cafeïne bevat. De dosis is in vergelijking met bijvoorbeeld koffie ongeveer 2-3 keer zo hoog.

Het zorgt tevens voor een verhoogde staat van mentaal welzijn. Het ondersteunt onze hersenactiviteit en draagt bij aan een verscherpte alertheid. Om die reden staat guaraná ook bekend als doeltreffend afrodisiacum.

Foliumzuur & biotine

Foliumzuur of vitamine B11 speelt verschillende rollen in je lichaam: 

  • zorgt voor normaal functioneren van je immuunsysteem 
  • helpt bij de vorming van rode en witte bloedcellen
  • draagt bij aan weefselgroei tijdens de zwangerschap 
  • draagt bij aan geestelijke veerkracht 
  • en helpt bij vermoeidheid 

Biotine of vitamine B8 heb je nodig om energie uit voeding vrij te maken. Verder speelt biotine een rol bij de vorming van vetzuren en draagt het bij aan het behoud van een gezonde huid, haar een normale werking van het zenuwstelsel. 

Ontdek het nu zelf! 

Ervaar zelf de natuurlijke kracht van matcha, chlorella, guaraná, foliumzuur en biotine met Clean Energy, één hoogwaardig supplement voor jouw gemak.

Bovendien aangevuld met vitamine E die bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Door het gebruik van gestandaardiseerde ingrediënten ben je verzekerd van een effectieve werking. 

Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy
Clean Energy

Clean Energy

€34,90

Gesunder Körper, mehr Energie.

Mit Clean Energy tankst du deinen Körper mit reiner Energie auf. Dafür sorgen die entgiftende Wirkung von Chlorella, Matcha-Tee und Vitamin E. Zusätzlich unterstützen Guarana, Folsäure und Biotin auf natürliche Weise deinen Energiehaushalt.

6 leistungsstarke, natürliche Komponenten in einer vegetarischen Kapsel unterstützen:

  • Die Reinigung des Körpers
  • Den Schutz von Leber und Nieren
  • Die Reduzierung von Ermüdung und Lethargie
  • Deine Körperliche und geistige Energie

Clean Energy enthält 6 leistungsstarke Komponenten:

  • Chlorella
  • Matcha-Tee
  • Guarana
  • Vitamin E
  • Folsäure
  • Biotin

Anwendung

Clean Energy ist für Erwachsene und Jugendliche über 12 Jahren bestimmt.
Nimm 2 Kapseln pro Tag, morgens mit einem Glas Wasser, mit oder ohne Nahrung.

Aanbiedingen

Clean Energy - 120 Kapseln

€55,90
€69,80
Clean Energy - 120 Kapseln
Clean Energy - 120 Kapseln
Clean Energy - 120 Kapseln
Clean Energy - 120 Kapseln

Clean Energy - 180 Kapseln

€69,80
€104,90
Clean Energy - 180 Kapseln
Clean Energy - 180 Kapseln
Clean Energy - 180 Kapseln
Clean Energy - 180 Kapseln
Clean Energy - 180 Kapseln

Waarom kies je voor Vitasonar?

Onze supplementen bevatten geen dierlijke producten. 

Onze supplementen maken gebruik van gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 

Onze supplementen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen GMO's , gluten of artificiële kleurstoffen.