Blog

Vitamine D3

Vitamine D3

Vitamine D3, de natuurlijke variant van vitamine D, draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem. Aangezien ons lichaam deze vitamine niet zelf aanmaakt, zijn we genoodzaakt deze via voeding en zonlicht op te nemen. Vooral in de winter is de kans op een tekort het hoogst.
Magnesium

Magnesium

Ons lichaam heeft dit minerale zout nodig om weerstand op te bouwen tegen stress en spanning, energie te produceren en bij te dragen tot ontspanning van de spieren.
Vitamine B - complex

Vitamine B - complex

B- vitamines ( B1, B2, B3, B6, B9, B12) wakkeren de natuurlijk energie in het lichaam aan. Ze dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie. Ze bestrijden vermoeidheid en stress en verhogen het concentratievermogen.
Rhodiola

Rhodiola

De actieve stoffen in Rhodiola rosea (rosavine en salidroside) helpen kortstondige momenten van stress te verlichten. Deze plant helpt zowel de mentale als het lichamelijke prestatievermogen te bevorderen.
Ashwagandha

Ashwagandha

Het actieve bestanddeel in Ashwagandha (withanolides) heeft een positieve invloed op de cognitieve functie. Het helpt om stress te verlichten, het energieniveau en uithoudingsvermogen te verhogen. Moodrise selecteerde het hoogwaardige KSM66, de referentie als het om Ashwagandha gaat.
Saffraan

Saffraan

Het innovatieve Saffraan-extract SaffrActiv helpt het emotioneel evenwicht en een positieve stemming te behouden. Een natuurlijke ‘mood booster’.
Terug naar top